Το… σουφλέ του Skyrim;!

Ο κόσμος του Skyrim είναι τόσο πλήρης και με τόσες λεπτομέρειες ώστε μάλλον ήταν αναπόφευκτο πως κάποιος θα δοκίμαζε να αναπλάσει τις… μαγειρικές συνταγές του στον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, η ομάδα Feast of Fiction, στο πρώτο της επεισόδιο, παρουσιάζει το πρώτο από τα φαγητά που έχει εμπνευστεί από τον κόσμο των παιχνιδιών. Βέβαια, στην περίπτωση του Skyrim, μάλλον την βοήθησε ο… τσελεμεντές στον οποίο “έπεσε” στον κόσμο του παιχνιδιού, όπου αναγράφεται αναλυτικά μια συνταγή για ένα… σουφλέ. Για την ακρίβεια, για το “Sunlight Souffle”.

Ody's thoughts

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ κυρίες και κύριοι πως όποτε λέω πως “μετά από αυτό, τα έχω δει πια όλα”, το Internet σπεύδει να με διαψεύσει για να μου σπάσει τα νεύρα!

Source:

The world created by Bethesda Studios for their Elder Scrolls video game series is so fully realized, so full of details other game companies would have left out of such a massive project, that now people have taken to making food in real life via the recipes found in books you can read in-game.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.