Πρότυπο το Skyward Sward για τα μελλοντικά Zelda

Δεν μπορεί να φανταστεί μια “επιστροφή στα πλήκτρα” μετά την κυκλοφορία του Skyward Sword, όσον αφορά στον χειρισμό των Zelda, ο παραγωγός της σειράς, Eiji Aonuma, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο Official Nintendo Magazine.

Προφανώς, όμως, αν και “πρότυπο”, ο χειρισμός του The Legend of Zelda: Skyward Sword δεν θα “κλωνοποιηθεί” σε όλους τους μελλοντικούς τίτλους, αφού οι τρόποι χειρισμού τόσο του επερχόμενου “sequel” του Wii, του Wii U, αλλά και των φορητών της σειράς DS της Nintendo, δεν ευνοούν την εκτενή χρήση motion controls για τον έλεγχο του κεντρικού χαρακτήρα.

Μάλλον λοιπόν θα δούμε κάποια περίεργη “υβριδική” προσέγγιση, π.χ. με συνδυασμό πλήκτρων για την “κατεύθυνση” του χαρακτήρα και “νευμάτων” σε μια οθόνη αφής για όλες τις “δράσεις” που μπορεί να ολοκληρώσει.

Source:

There was a time when The Legend of Zelda: Skyward Sword might have been a button only affair, with nary a motion control in sight

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.