Οι κανόνες του I Am Alive

I_am_Alive_Rules_Trailer.jpg.jpg

Σχεδόν ακυρώθηκε, ξε-ακυρώθηκε, εξαφανίστηκε, ξαναεμφανίστηκε, το ξεχάσαμε και, τσούπ, να άλλο ένα βιντεάκι για το I Am Alive, έναν πρωτότυπο τίτλο που μπορεί να ενταχθεί στη γενικότερη κατηγορία του “survival horror” α-λα Resident Evil, χωρίς τόσο… “horror”.

Η όλη ιδέα θυμίζει τη σειρά των Disaster Report στο PlayStation 2, γνωστότερο από την οποία είναι το πρώτο μέλος της που έφτασε εις Αμερικάς και Ευρώπας με τίτλο “SOS: Final Escape”, όπου αντίπαλος του παίκτη δεν είναι ζόμπι, κακοποιοί ή κάποιου είδους “πλάσματα” μα η ίδια η φύση, αφού προσπαθεί να βρει το δρόμο του μέσα από μια πόλη που έχει πραγματικά διαλυθεί από ένα σεισμό. Έτσι και στο I Am Alive πρωταγωνιστεί το στοιχείο του… “κατακλυσμού”, αν και σίγουρα θα δούμε και στοιχεία του στυλ “Children of Men” ή Mad Max, όπου οι ίδιοι οι επιζήσαντες στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου.

Όπως και να έχει, το I Am Alive κατάφερε για ακόμη μια φορά να κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Αρκεί να μην… ξανα-εξαφανιστεί για δυο-τρια χρονάκια!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.