Νέο MOD για το Fallout: New Vegas από επίσημο developer του

Μέλος της ομάδας που μας έδωσε το Fallout: New Vegas, ο J.E. Sawyer αποφάσισε να διαθέσει ένα MOD για τον τίτλο που δημιούργησε ο ίδιος ανεπίσημα. Όπως εξηγεί ο ίδιος, ναι μεν ήταν ένας από τους συντελεστές της ομάδας ανάπτυξης του New Vegas, μα τώρα πια έχουν σταματήσει όλοι να ασχολούνται με αυτό. Όλοι εκτός από τον ίδιο, που στον ελεύθερο χρόνο του πειραματίζεται και… γενικώς “του αλλάζει τα φώτα” – σίγουρα βοηθά και το ότι γνωρίζει τον τίτλο “εκ των έσω”.

Έτσι, το δικό του MOD αυξάνει τον αριθμό των όπλων και της πανοπλίας, τροποποιεί τα όρια σε “εμπειρία” (XP points), “υγεία” (health), healing και τα “όρια στα επίπεδα” (level cap) που μπορεί να φτάσει ένας χαρακτήρας. Προϋπόθεση, να έχει κανείς όχι μόνο το ίδιο το New Vegas, αλλά και όλα τα DLC και pre-order bonus packs για αυτό. Η εγκατάσταση γίνεται με τον Fallout Mod Manager.

Info

Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να το βρει κάπου εδώ γύρω.

Source:

J.E. Sawyer, who worked as project director on Fallout: New Vegas and the game’s DLC, created a mod for his own playthroughs. As Shacknews (via website No Mutants Allowed) pointed out, the mod increases the number of weapons and armor and cuts the level cap, XP gain, health, and healing.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.