Καλοκαιράκι με… Darksiders 2

Darksiders_2.jpg.jpg

Θάνατος το καλοκαίρι! Ή, για να… βγάζουμε και λίγο νόημα, “το καλοκαίρι του 2012 θα έρθει το sequel του Darksiders” στο οποίο δεν πρωταγωνιστεί ο Πόλεμος (War), ο ένας εκ των Τεσσάρων Καβαλάρηδων Της Αποκάλυψης (ΤΚΤΑ!) που γνωρίσαμε στον πρώτο τίτλο, αλλά ο αδελφός του, Θάνατος (Death).

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μεν “στις βασικές πλατφόρμες” όπου είδαμε και το πρώτο Darksiders, σε PS3, Xbox360 και PC, αλλά αναμένεται πως θα είναι και “launch title” για το Wii U, την κονσόλα sequel-του-Wii που περιμένουμε λίαν συντόμως από τη Nintendo. Η δε ιστορία του δεν θα εξελίσσεται ακριβώς ως “συνέχεια” του πρώτου Darksiders, αλλά και “παράλληλα” με αυτό, περιγράφοντας την προσπάθεια του Θανάτου να “καθαρίσει το όνομα” του… ατιμασμένου αδελφούλι του (που, όπως είχαμε δει στο πρώτο Darksiders, άθελα του έφερε το… Τέλος Του Κόσμου).

[src url=http://www.eurogamer.net/articles/2011-12-12-darksiders-2-out-summer-2012]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.