Και η Nintendo στο “παιχνίδι” του DLC

Φήμες θέλουν τη Nintendo να μπαίνει και αυτή στο “παιχνίδι” του DLC, το οποίο μέχρι σήμερα… αγνοούσε επιδεικτικά, παρέχοντας και αυτή “πρόσθετο περιεχόμενο” -φυσικά, επί πληρωμή- για ορισμένους τίτλους της. Η αρχή θα γίνει, λένε, με το Fire Emblem για το 3DS, το οποίο οι φήμες θέλουν να είναι… “τίγκα” στο DLC, ενώ η τάση θα συνεχιστεί και στους τίτλους του επερχόμενου Wii U. Η Nintendo -λένε- έχει ήδη τροποποιήσει το firmware του 3DS για να επιτρέπει “μικροσυναλλαγές” για την αγορά και προσθήκη περιεχόμενου στους τίτλους του, οπότε το μόνο που μένει είναι να… αρχίσουμε να ετοιμάζουμε τα πορτοφόλια μας!

Ody's thoughts

Μια “ανδρική” ενδυμασία για τον Link, παρακαλώ! Α, και καμιά δεκάρα… σκισμένες στολές της Shamus, έτσι, “για το οφθαλμόλουτρο” της υπόθεσης! Τι, δεν έχει; Να πάρει…

Source:

According to sources, Nintendo will begin dabbling in paid downloadable content in the coming months, starting off with – wait for it – the 3DS version of Fire Emblem.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.