Η σειρά των “Tales of…” συνεχίζει… στους browsers;!

tales-of-vesperia.jpg.jpg

Τα “Tales of…” της Namco κρατούν συντροφιά σε πλήθος φανατικών οπαδών των Ασιατικής καταγωγής RPGs εδώ και χρόνια, ταξιδεύοντας τους σε μαγικούς κόσμους μέσα από τις κονσόλες τους. Τίτλοι όπως τα Tales of Phantasia, Tales of Symphonia και τα πιο πρόσφατα Tales of Vesperia και Tales of Graces, δημιουργήματα της ομώνυμης ομάδας Tales Studio της Namco, έχουν… “φάει” αρκετές ώρες από τις ζωές ουκ ολίγων gamers που κατέληξαν να… παθαίνουν αγκύλωση από τα joypads! Ε, λοιπόν, τέλος! “Τέλος” όχι διότι η σειρά σταματά ή το studio διαλύεται, μα διότι ο επόμενος τίτλος της σειράς θα παίζεται με πληκτρολόγιο και mouse. Στον… browser;!

Σύμφωνα με το Ιαπωνικό περιοδικό Jump, η Namco “ψήνει” το Tales of the World: Dice Adventure, έναν free to play τίτλο, που μάλλον δεν θα είναι ένα “ολοκληρωμένο RPG” όπως οι πρόγονοι του, μα ένα είδος απλούστερου turn-based παιχνιδιού μαχών ανάμεσα σε gamers, το οποίο “θα κατοικεί” στον browser. Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό, ούτε καν αν θα το δούμε “προς τα μέρη μας”, αφού η κυκλοφορία του αναμένεται για την Ιαπωνία στις αρχές του 2012.

[src url=http://www.vg247.com/2011/12/12/namco-to-introduce-tales-of-browser-title/]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.