Βάλε DualShock 3 (“PS3 joypad”) στο PC

Σήμερα σχεδόν όλοι οι τίτλοι δράσης που κυκλοφορούν για PC υποστηρίζουν και χειρισμό μέσω joypad – σε αυτό βοήθησε το ότι, επιτέλους, η Microsoft κυκλοφόρησε τόσο “Xbox 360 joypads για τα PCs” όσο και adapters που επιτρέπουν τη σύνδεση των joypads του ίδιου του Xbox 360 στο PC. Έτσι, σήμερα η κατάσταση έχει ως εξής…

Αν κανείς θέλει να αγοράσει ένα joypad “απευθείας για το PC του” μπορεί να προτιμήσει ένα μοντέλο που να λειτουργεί μόνο στα PCs. Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google Images μας έδωσε αποτελέσματα σαν αυτό:

Δυστυχώς, συνήθως τα joypads-για-PC δεν έχουν την ίδια ποιότητα με αυτών των κονσολών, και έτσι είναι προτιμότερο να επιλέξει κανείς κάτι τέτοιο:

…το οποίο είναι “το επίσημο Xbox 360 joypad που η Microsoft κυκλοφόρησε και για PCs”. Ναι, είναι ολόιδιο με τα joypads του Xbox 360 με τη διαφορά πως είναι ενσύρματο, ενώ το καλώδιο του δεν είναι “αποσπώμενο” όπως το καλώδιο φόρτισης των joypads του Xbox 360.

Page 1 of 612345...Last »
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.