Έρχεται Devil May Cry HD Collection στις αρχές του 2012

Devil_May_Cry_HD_Collection.jpg.jpg

Τα τρια πρώτα μέλη της αρκετά επιτυχημένης σειράς Devil May Cry, που μέχρι το τέταρτο μέλος της αποτελούσε αποκλειστικό προνόμιο του PlayStation 2, θα δούμε μέσα στις αρχές του 2012 να επιστρέφουν ανανεωμένα στο PlayStation 3 και το Xbox 360. Ακολουθώντας τη μόδα των HD remakes, η πρώτη τριλογία των Devil May Cry θα επιστρέψει με “ανεβασμένη” ανάλυση σε σχέση με την αρχική εκδοχή της, καθώς και υποστήριξη Trophies και Achievements. Και λέγεται πως θα υπάρχει και “bonus περιεχόμενο”, αν και ακόμη δεν είναι γνωστό τι ακριβώς θα είναι αυτό.

Ody's thoughts

Με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω τον Φωκίωνα -που τώρα ίσως πετυχαίνετε στο byteme- που πριν από αρκετά χρόνια με έπεισε πως “ναι, άξιζε να πάρω ένα PlayStation 2” με το πρώτο Devil May Cry να αποτελεί έναν από τους πρώτους τίτλους της κονσόλας που πραγματικά κατάφεραν να με κερδίσουν.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.