Έρχεται Dead Rising 3, θα εξελίσσεται στην California;

Dead_Rising_3_rumor.png.jpgΦήμες θέλουν ένα νέο Dear Rising 3 να κάνει την εμφάνιση του στα επερχόμενα Video Game Awards. Κάποιοι λένε πως θα εξελίσσεται στην California, ενώ “θα παίζει” με το θέμα της παράνομης μετανάστευσης, τουλάχιστον όσον αφορά στους χαρακτήρες του. Το περίεργο είναι πως ενώ το Siliconera -που αποτελεί και από τις βασικότερες πηγές των φημών- υποστηρίζει πως σε αυτό θα πρωταγωνιστεί ένας νέος χαρακτήρας, ο μηχανικός αυτοκινήτων Rick (που βλέπετε και στην εικόνα, που το Siliconera υποστηρίζει πως είναι concept art του επερχόμενου τίτλου), άλλοι θέλουν τον τίτλο να έχει και πάλι ως πρωταγωνιστή τον Frank West, που είδαμε στο πρώτο Dead Rising αλλά και στο Dead Rising 2: Off the Record.

Αν ισχύουν όσα υποστηρίζει το Siliconera, τότε πέρα από τον νέο πρωταγωνιστή, στο Dead Rising 3 θα δούμε τον Rick να προσπαθεί να φτιάξει ένα αεροπλάνο για να αποδράσει από την φανταστική πόλη Los Perdidos πριν “σκάσει” μια βόμβα που θα την καταστρέψει ολοσχερώς, δίνοντας τέλος στο… τοπικό πρόβλημα των zombies. Μαζί με αυτόν, ο Red -επίσης νέος χαρακτήρας- θα παίζει το ρόλο ηγέτη μιας underground ομάδας παράνομων μεταναστών, που όλως περιέργως τυγχάνουν και “μολυσμένοι” (όπως λέμε “όπου να’ ναι θα γίνουν zombies”), ενώ θα συνοδεύεται από την κοπέλα του, που αντί να προσπαθεί να ξεκάνει τα zombies δείχνει συμπόνια προς αυτά – τώρα, το “πώς θα μπορούσε να εκδηλώνεται αυτή η συμπόνια” χωρίς… αλυσσοπρίονο, καραμπίνα ή κάτι παραπλήσιο, δεν το γνωρίζουμε.

Άξιο αναφοράς πως ενώ η Capcom δεν έχει μιλήσει επίσημα για ένα Dead Rising 3, μια ανάρτηση της στο Facebook ανέφερε ένα νέο “τίτλο-έκπληξη” στον οποίο θα πρωταγωνιστεί ο Frank West. Χμμμ…

[src url=http://www.eurogamer.net/articles/2011-12-09-dead-rising-3-set-in-california-stars-new-lead-character-report]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.