Έρχεται “τεράστιο” RPG με Unreal Engine από τη Square Enix;

Φήμες θέλουν το επόμενο τεύχος του Ιαπωνικού περιοδικού Famitsu να εμπεριέχει την αποκάλυψη ενός μεγάλου project από τη Square Enix, ενός “τεράστιου” -όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά- RPG που θα βασίζεται στην Unreal Engine.

Ο συνδυασμός των παραπάνω είναι αρκετός για να φανεί εξαρχής δελεαστικό το project: ναι, υπάρχουν αρκετά “τεράστια RPG”, με πιο πρόσφατο και λαμπρό παράδειγμα το Skyrim, αλλά πάντα ο συνδυασμός ενός τίτλου με την Unreal Engine μεταφράζεται και ως “θα έχει εκπληκτικά γραφικά, ομαλή κίνηση και εντυπωσιακά εφέ”, που σίγουρα δεν… βλάπτει να υπάρχουν σε ένα RPG. Εγκυκλοπαιδικά, τέτοιο συνδυασμό αποτελεί και η σειρά των Mass Effect, που επίσης “πατάει” στην Unreal Engine.

Αφού, όμως, λέγεται πως ο τίτλος θα απευθύνεται στις “Ανατολικές” αγορές, δηλαδή “προς Ασία μεριά”, μάλλον πρόκειται για ένα JRPG στο ύφος των Final Fantasy (αν και μάλλον “με κομματάκι περισσότερη δράση”, χάρη στην Unreal Engine).

[src url=http://www.gamefront.com/square-enix-to-supposedly-launch-giant-unreal-powered-rpg-in-february/]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.