Ένα εκατομμύριο “κομάτια” Xbox360 σε μια εβδομάδα

xbox360.jpg.jpg

Ρεκόρ πωλήσεων έσπασε το Xbox 360 με την ευκαιρία της Black Friday, της “Παρασκευής των μεγάλων εκπτώσεων” που είναι θεσμός στην Αμερική εδώ και χρόνια. Από ό,τι φαίνεται, η πτώση της τιμής του σε διάφορες προσφορές βοήθησε να… εκτιναχθούν οι πωλήσεις του.

Έτσι, μόνο στην Αμερική και στην περίοδο της προηγούμενης εβδομάδας πουλήθηκαν περισσότερα από 960.000 Xbox 360. Προσθέστε και τις πωλήσεις στον υπόλοιπο κόσμο και… Και να που μέσα σε μια εβδομάδα εμφανίστηκαν ένα εκατομμύριο περισσότεροι κάτοχοι Xbox 360!

Καλό… “σκορ” κατάφερε και το Kinect, που πούλησε περισσότερα από 750.000 “κομμάτια”, αν και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται όχι μόνο οι “αυτόνομες” πωλήσεις του, αλλά και “σε πακέτο” μαζί με το Xbox 360.

Source:

The aging Xbox 360 just recorded the biggest sales week in its not-quite-venerable history, moving nearly one million units over the seven day period, specifically selling more than 960,000 consoles in the U.S. during the week of Black Friday.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.