Άπατο το PS Vita στην Ιαπωνία

Δυστυχώς, μόλις μια εβδομάδα μετά την επίσημη κυκλοφορία του, το PS Vita άρχισε να… σημαδεύει τον πάτο στην αγορά της Ιαπωνίας. Ενώ την πρώτη εβδομάδα πούλησε 360.000 “κομμάτια”, τη δεύτερη έπεσε στην κατηγορία… “δείγμα δωρεάν”, με μόνο 72.000 “κομμάτια”. Όπως επισημαίνει και το Kotaku, τα νούμερα είναι χειρότερα και από αυτά του “δεν θέλω με την καμία να κάνω επιτυχία” προγόνου του, του PSP, που τη δεύτερη εβδομάδα είχε πουλήσει περισσότερα από 100.000 “κομμάτια”.

Στην άλλη όχθη, κοιτώντας και γελώντας, το επίσης-δεν-θα-το-λέγαμε-τρελή-επιτυχία (σε σχέση με τους προγόνους του) 3DS της Nintendo “κίνησε” προς καταχαρούμενους gamers περισσότερα από 482.000 “κομμάτια”, δηλαδή, περίπου 6,5 φορές περισσότερα από όσα το νέο PS Vita.

Source:

On Dec. 17, Sony released the PS Vita, its PSP successor. The PS Vita is a fine machine (read Kotaku’s review). In its first week, Sony sold over 360,000 Vitas.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.