Άγνωστος ηθοποιός: “Ηχογραφούμε ατάκες για το Half-Life 3”!

Τι λέγαμε για… το μπλουζάκι του Half-Life 3; Ε, να και άλλη μια πηγή που “ρίχνει λάδι στη φωτιά”: ένας ηθοποιός δήλωσε στο Official Xbox Magazine πως αυτή τη στιγμή “ηχογραφούν ατάκες για το Half-Life 3”! Συνδυάστε, τώρα, αυτά τα δυο συμβάντα:

…με τη γνωστή ατάκα “όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”
…με την υπόσχεση της Valve πως “θα κυκλοφορήσει το 3ο μέλος μεγάλης σειράς της το 2012” – αν και αρνείται να διευκρινήσει σε ποιά αναφέρεται και… όλες οι σειρές της τώρα βρίσκονται “στο 2”.

…και καταλήγουμε στο ότι μάλλον το Half-Life 3 “προδόθηκε” και θα το δούμε μέχρι το τέλος του επόμενου έτους. Έτσι εξηγείται η επικείμενη καταστροφή του κόσμου!

Source:

Official Xbox Magazine has a secret voice actor source who tells them that OMG they’re recording lines on “Half-Life Episode Three.”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.