Στις 26 Ιανουαρίου το iPad 3;

Σύμφωνα με το Ταϊβανέζικο site DigiTimes, η Apple έχει “κλείσει” από τώρα τις 26 Ιανουαρίου για την επίσημη παρουσίαση του τρίτου iPad. Από ό,τι συζητείται, θα δούμε δυο εκδόσεις του πολυαναμενόμενου tablet, αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό ποιές θα είναι οι διαφορές τους – υπάρχουν μόνο πρόσθετες φήμες σχετικά με διαφορετικές μπαταρίες, υποστήριξη 3G κ.λπ.

Άξια αναφοράς και η φήμη πως μαζί με αυτά, η Apple θα ρίξει την τιμή του iPad 2 σε επίπεδα που να θεωρούνται ανταγωνιστικά του Kindle Fire.

Ody's thoughts

…αλλά βέβαια, αυτό δεν σημαίνει και πως θα την ρίξει σε επίπεδα που όντως να είναι ανταγωνιστικά του Kindle Fire της Amazon (που πωλείται στα $199), μα πως θα την μειώσει σε επίπεδα που θα κρίνει η ίδια πως “είναι ανταγωνιστικά”. Και αυτό, αν κρίνουμε από το πρώτο iPad, θα πει “γύρω στα $100 κάτω, και πείτε και ευχαριστώ” μέχρι να τελειώσει το stock.

Source:

Will Apple’s third-generation iPad come sooner than expected? DigiTimes has a double whammy of stories that suggest it could. In fact, according to the Taiwanese site, Apple has the launch scheduled for January 26.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.