Θα δούμε “απάντηση στο iPad 3” από τη Samsung;

Μπορεί η σειρά των iPads της Apple να αποτελεί “τον προσδιορισμό των tablets” για τους περισσότερους, μα όπως συμβαίνει συχνά στο χώρο της τεχνολογίας, αυτό δεν είναι ανάγκη να αποτελεί και για πάντα τον κανόνα. Και αυτό το γνωρίζουν καλά αρκετές από τις εταιρείες που παρουσιάζουν… “αισιόδοξα” smartphones και tablets με “ανεβασμένα” χαρακτηριστικά, ως “απαντήσεις” στα προϊόντα της Apple (οι υπόλοιπες απλά “θέλουν και αυτές κομάτι από την πίτα”!). Μια από αυτές είναι η Samsung, που μας έχει δώσει μέχρι σήμερα ουκ ολίγα αξιόλογα smartphones και tablets. Το επόμενο φημολογούμενο tablet της, όμως, μάλλον ξεφεύγει από ό,τι είχαμε συνηθίσει, με στόχο να… εξολοθρεύσει το επικείμενο iPad 3.

Φήμες θέλουν τη Samsung να ετοιμάζει και αυτή ένα tablet 11,6”, με μια οθόνη που απλά θα… ντροπιάζει οτιδήποτε έχει να επιδείξει ο ανταγωνισμός – και σε αυτόν συμπεριλαμβάνεται και η Apple. Μια οθόνη ανάλυσης 2560×1600, μεγαλύτερης ακόμη και από τη μέγιστη “συνηθισμένη” ανάλυση των περισσότερων σύγχρονων PCs και τηλεοράσεων, της “true HD” 1920×1080.

Λειτουργικό του θα είναι -τι άλλο- το Android 4.0 Ice Cream Sandwich και επεξεργαστής ένας Exynos 5250 στα 2GHz. Λέγεται δε πως θα κάνει την πρώτη εμφάνιση του στο Mobile World Congress, τον Φεβρουάριο του 2012.

[src url=http://www.slashgear.com/samsung-may-one-up-apple-with-11-6-inch-tablet-sporting-2560×1600-resolution-coming-february-08201070/]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.