Έρχονται τετραπύρηνα tablets με Tegra και Android από Acer και Lenovo

Φήμες θέλουν Acer και Lenovo να αποκαλύπτουν νέα τετραπύρηνα μοντέλα tablets βασισμένα στους Tegra της Nvidia στις αρχές του ερχόμενου έτους, με Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το κόστος τους αναμένεται από $459 έως $599 και η αποκάλυψη τους στην επερχόμενη CES ή στο Mobile World Congress.

Δυστυχώς, όμως, μάλλον από μόνοι τους οι τετραπύρηνοι επεξεργαστές και το ονοματάκι “Tegra” δεν θα είναι αρκετά για να πείσουν τον κόσμο να τα προτιμήσει έναντι προτάσεων σαν το Kindle Fire της Amazon ή το iPad, αφού το βασικό θετικό τους είναι η “μεγαλύτερη ταχύτητα” – που και αυτή από κάποια στιγμή και έπειτα, σε “mobile” λειτουργικά συστήματα, δεν φαίνεται να έχει και τόση σημασία. Πάντα, βέβαια, έχοντας κατά νου τη σχετικά “τσιμπημένη” τιμή τους.

Source:

Rumors have surfaced that Acer and Lenovo are launching their quad-core Tegra 3 tablets running Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) in the first quarter of 2012.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.