Έτοιμο το Razer:Blade, αρχίζει η διάθεση πριν τα Χριστούγεννα

Razer_Blade.jpg.jpg

Το Blade της Razer αρχικά ήταν απλά ένα concept PC, ένα “πείραμα” της Razer, γνωστής για τα gaming mice (και τώρα πια πληκτρολόγια, joypads και ακουστικά) που παράγει. Τα θετικότατα σχόλια όσων το είδαν από κοντά, όμως, έπεισαν την εταιρεία να το υλοποιήσει ως “πραγματικό μηχάνημα”, και έτσι μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως κάποια στιγμή θα έφτανε στην αγορά – μα το “πότε” παρέμενε μυστήριο. Τώρα, σύμφωνα με το Kotaku, το Blade έχει ήδη βρεθεί στα χέρια “λίγων και εκλεκτών” – στελεχών της Razer, “γνωστών” της καθώς και ατόμων “σε υψηλές θέσεις” σε διάφορες εταιρείες gaming. Και σύντομα θα μπορεί να βρεθεί και στα δικά μας χεράκια.

Όπως αποκάλυψε το Kotaku, το Blade θα είναι στο πολύ-πολύ κοντινό μέλλον (όπως λέμε “εντός ημερών”) θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία, αφού η εταιρεία σκοπεύει το… “μαγικό μηχανάκι” της να φτάσει στα χέρια των αγοραστών του μέχρι το τέλος του έτους – ή, έστω, με μια ελάχιστη καθυστέρηση, που όμως να μην ξεφεύγει και πολύ από την περίοδο των εορτών. Δυστυχώς, όμως, το “να φτάσει και στα δικά μας χέρια” μάλλον είναι κάτι το… σχετικό. “Όνειρο θερινής χειμερινής νυκτός” θα λέγαμε, αφού το κόστος του ανέρχεται στα $2,799, όντας ένα υπερπλήρες laptop με ικανότητες αντίστοιχες ενός desktop PC.

Για να… γλυκάνει λιγάκι τον πόνο, η Razer αντικατέστησε το σκληρό δίσκο που θα συνόδευε το Blade, χωρητικότητας 320GB, με έναν μικρότερο μεν, πολύ ταχύτερο δε SSD στα 256GBs. Σε αυτό μάλλον βοήθησε βέβαια και η άνοδος του κόστους των σκληρών δίσκων.

[src url=http://www.neowin.net/news/razer-blade-may-be-out-by-christmas-gets-ssd-upgrade]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.