Έτοιμα για προπαραγγελία τα πληκτρολόγια-οθόνες Optimus Popularis και Mini Six της Art Lebedev

 

Δυο ακόμη “πληκτρολογιάκια” (ή μάλλον περισσότερο “πανάκριβα gadgets”) είναι πια διαθέσιμα για προπαραγγελία από το design studio της Art Lebedev. Και αν το όνομα δεν σας λέει τίποτα, ίσως τη θυμηθείτε ως “εκείνη την εταιρεία που είχε παρουσιάσει το Optimus Maximus, ένα πληκτρολόγιο του οποίου το κάθε πλήκτρο ήταν μια μικρή οθόνη LCD που μπορούσε να προβάλει οτιδήποτε, και που ανέβαλε συνεχώς την κυκλοφορία του λόγω του ότι δεν είχε αρχικά εκτιμήσει σωστά το -πανήψυλο- κόστος παραγωγής”.

Αυτή ακριβώς, λοιπόν, διαθέτει τώρα δυο ακόμη “μικρά αδελφάκια” του Optimus Maximus. Πρόκειται για τα Optimus Popularis, που έχει διαρρύθμιση τυπικού compact πληκτρολογίου laptop/netbook, και το Mini Six, ένα μικρό και… αμελητέο πληκτρολογιάκι μόλις έξι πλήκτρων-οθονών, που φυσικά είναι χρήσιμο μόνο ως “εξειδικευμένο συμπλήρωμα” σε ένα υπάρχον πληκτρολόγιο.

Ody's thoughts

…και που ήταν τόσο μικρό και αμελητέο, που επιλέξαμε να μην αναρτήσουμε καν μια φωτογραφία του εδώ..! :-)

Ευτυχώς, αμφότερα είναι αρκετά οικονομικότερα από το πανάκριβο -αλλά και “πλήρες”- Optimus Maximus, που “παίζει” γύρω στα $1500. Όχι, όχι, αυτά είναι πολύ πιο προσιτά για να μπορεί να τα αγοράσει ο καθένας. Ο “καθένας” με… $1086 για “σκότωμα” για το Optimus Popularis ή $376 για το… ανύπαρκτο Mini Six.

Ody's thoughts

Εδώ ξανα-μανα-κολάει: “λεφτά υπάρχουν”… :-D

[src url=http://www.slashgear.com/art-lebedevs-optimus-popularis-and-mini-six-keyboards-ready-for-pre-order-06200479/]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.