Ευκολότερα τα ψέματα μέσω… eMail

Μια νέα έρευνα από το Πανεπιστημίο Amherst της Μασαχουσέτης έδειξε πως κατά την επικοινωνία μέσω υπολογιστή είναι πιθανότερο κάποιος να πει ψέματα στον “συνομιλητή” του από ό,τι αν του μιλούσε πρόσωπο με πρόσωπο.

Κατά την έρευνα παρατηρήθηκαν 110 ζευγάρια μαθητών του ίδιου φύλου, που συνομίλησαν μεταξύ τους για διαστήματα 15 λεπτών. Οι “συνομιλίες” έγιναν τόσο “πρόσωπο-με-πρόσωπο” όσο και μέσω instant messengers και eMail. Και αφού τα όποια αποτελέσματα ελέγχθηκαν και επανελέγχθηκαν για πιθανά λάθη, αποδείχθηκε περίτρανα και πέρα από κάθε αμφιβολία πως, τελικά, ναι, όταν κανείς επικοινωνεί με άλλους με “μεσάζοντα” έναν υπολογιστή, είναι και πιθανότερο να τους πει ψέματα.

Ελπίζουμε μετά από αυτό να λύθηκε η σχετική προαιώνια απορία σας “μα γιατί δεν μου απαντάει η Megan Fox στα μηνύματα που της στέλνω”… “Μέγκααααν! Ζετέμ, λέμε! Αλήθεια, βρε! Στάσου! Μύγδαλα!”.

Ody's thoughts

Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την κατάληξη του θέματος, μα κάπως έπρεπε να δικαιολογήσουμε την εικόνα που χρησιμοποιήσαμε. Σωστά; :-D

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.