Έρχεται το In The Name Of The King 2, από Uwe Boll με… Dolph Lundgren!;!

Ο άνθρωπος που κατέστρεψε όλες τις ελπίδες αξιόλογης μεταφοράς ουκ ολίγων gaming franchises επί της οθόνης, από το BloodRayne μέχρι το House of the Dead, αλλά και τις… καριέρες των Ben Kingsley και Jason Statham, επιστρέφει σε μια προσπάθεια να συνεχίσει την κατακρεούργηση του Dungeon Siege και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, του… Dolph Lundgren! Ναι, καλά το καταλάβατε: ο κάποτε διάσημος action star είναι ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας In The Name Of The King του Uwe Boll.

Ο λόγος που μιλάμε για “Dungeon Siege” είναι φυσικά πως το πρώτο “In The Name Of The King” είχε ως υπότιτλο “A Dungeon Siege tale”, αφού αποτελούσε και-καλά κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου παιχνιδιού στη μεγάλη οθόνη. Φυσικά, όπως συμβαίνει με όλες τις παραπλήσιες “μεταφορές παιχνιδιών” του Uwe Boll, ουδεμία σχέση είχε με τον τίτλο όσον αφορά στο σενάριο, τους χαρακτήρες και την εξέλιξη του. Το μόνο κοινό ήταν η “βασική ιδέα” – όπως λέμε “μάγκες πολεμάνε με σπαθιά, τσεκούρια, τόξα και ξόρκια”. Η νέα ταινία δεν φέρει τον ίδιο υπότιτλο, οπότε παίζει η πιθανότητα να… τον σιχάθηκαν οι δημιουργοί της γνωστής σειράς παιχνιδιών μετά την πρώτη “μεταφορά του τίτλου τους στον κινηματογράφο”, οπότε η νέα ταινία να είναι κάτι παντελώς άσχετο.

Το δε σενάριο της μάλλον επιβεβαιώνει αυτή τη θεωρία: πρώην στρατιώτης/καταδρομέας/κάτι-σε-αυτό-το-στυλ, ο Granger (κατά κόσμον Dolph Lundgren) “ταξιδεύει σε ξεχασμένη εποχή” όπου κυριαρχούν μάγοι, δράκοι και άγριες μάχες σώμα-με-σώμα (όχι, δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας – αυτά λέει η “επίσημη σύνοψη” της ταινίας). Ο σύγχρονος αυτός πολεμιστής έχει κληθεί για να νικήσει τις δυνάμεις του σκότους και να εκπληρώσει μια αρχαία προφητεία (ω, μας σκοτώνει η πρωτοτυπία!). Καθώς πολεμά στο δρόμο προς την αλήθεια, ο Granger μαθαίνει πως κανένας δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης – και πως μια εσφαλμένη κίνηση μπορεί να του κοστίσει όχι μόνο τη ζωή του, αλλά και το μέλλον του κόσμου του.

Ody's thoughts

Κάτι μου λέει πως ειδικά για το συγκεκριμένο θα άξιζε να μαζευτούμε μια παρεούλα και να πάμε ΟΛΟΙ μαζί σε ένα κινηματόγραφο για να κλάψουμε από τα γέλια. Δυστυχώς, θα κυκλοφορήσει “direct to video”, οπότε… Blu-ray ή DVD μονάχα, αδέλφια!

Source:

I regret to inform you that the terrible In the Name of the King: A Dungeon Siege movie has a sequel, also directed by Uwe Boll. In the Name of the King: A Dungeon Siege Movie 2: Two Worlds stars Dolph Lundgren, who should really be above this sort thing by now, but that’s not the sad part.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.