Τα 3DS και Wii U φταίνε για την έλλειψη τίτλων σε DS και Wii

Όπως εξήγησε ο Satoru Iwata, χερ κουμαντάτ της Nintendo, σε πρόσφατο meeting επενδυτών της εταιρείας, ο λόγος που το DS και το Wii “βαράνε μύγες” εδώ και μήνες και δεν λέμε να δούμε έναν τίτλο της προκοπής σε αυτά είναι η εστίαση της εταιρείας στις επόμενες κονσόλες της. Στο 3DS -που ήδη κυκλοφορεί- και στο επερχόμενο Wii U.

Όπως εξήγησε, η Nintendo έχει αντιμετωπίσει κομματάκι δύσκολα την παράλληλη μετάβαση από το DS στο 3DS και από το Wii στο Wii U.

Ody's thoughts

Απορίας άξιο: αφού έχει στρέψει την προσοχή της από το DS στο 3DS, γιατί και το 3DS χωλαίνει από άποψη τίτλων; Και γιατί από όσους developers είχαν “κάνει την εμφάνιση τους” κατά την αποκάλυψη του Wii U, αρκετοί έσπευσαν να διευκρινήσουν πως “η εμφάνιση τους δεν σημαίνει και πως ετοιμάζουν τίτλους για αυτό”;

Source:

Nintendo president Satoru Iwata has addressed the cause of Nintendo’s sparse release schedule, blaming the company’s focus on new hardware launches.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.