Σκάνδαλο στην Olympus, πιθανές διασυνδέσεις με τη Γιακούζα!

Δισεκατομμύρια δολλάρια έχουν χαθεί σε σκοτεινά και υπόγεια κανάλια όλα αυτά τα χρόνια από την Olympus, η οποία ξαφνικά βρέθηκε μπλεγμένη με απάτες, χρηματιστηριακά παιχνίδια, λογιστικά μαγειρέματα, ακόμη και  διαπλοκή με την ιαπωνική μαφία!

Στο Τόκιο γίνεται ένας μικρός χαμός, το σκάνδαλο είναι από τα χειρότερα που έχει βιώσει ποτέ ο ιαπωνικός επιχειρηματικός κόσμος και φαίνεται, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ότι οι ύποπτες χρηματοδοτήσεις και η απόκρυψη αληθινών λογιστικών στοιχείων ήταν πρακτική που επικρατούσε εδώ και δεκαετίες. Αναζητούνται τουλάχιστον 5 δις δολλάρια που είναι άγνωστο που έχουν πάει, ποιος τα έχει τσεπώσει, το διάστημα 2000-2009.

Source:

Japanese officials say that at least $4.9 billion is unaccounted for in a financial scandal at Olympus and are investigating whether much of that money went to companies with links to organized crime.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.