Πρωτοπορία: στην Ελλάδα μετατρέπουμε ψηφιακά κανάλια σε αναλογικά!


Μετά την τρίπλα Παπανδρέου στις ευρωπαϊκές αγορές και χρηματιστήρια, με το περίφημο σχέδιο περί δημοψηφίσματος, η ελληνική κυβέρνηση έρχεται να κάνει τη διαφορά και στον τομέα της τεχνολογίας! Συγκεκριμένα μαθαίνουμε για τις προθέσεις της να καταργήσει την ΕΤ1, να τοποθετήσει την ΕΤ3 στις συχνότητές της, και στη θέση της ΕΤ3 να βάλει το… prisma+!

Ω, ναι αγαπητοί μου, την ώρα που ο υπόλοιπος πολιτισμένος κόσμος μετατρέπει τα αναλογικά του τηλεοπτικά κανάλια σε ψηφιακά, η χώρα μας ακολουθεί το δικό της, πρωτοποριακό, δρόμο, βάζοντας ένα ψηφιακό κανάλι να εκπέμψει σε μπάντα για αναλογικό πρόγραμμα! Δεν είναι εκπληκτικό;

Source:

Νέα αλλαγή στο «σχέδιο» της κυβέρνησης για τη συρρίκνωση των δραστηριοτήτων της ΕΡΤ. Μετά από πιέσεις για το δραματικό περιορισμό της ΕΡΤ τώρα προτείνεται στη θέση της προς κατάργησης ΕΤ1, να τοποθετηθεί η ΕΤ3 και στις συχνότητες της ΕΤ3 το ψηφιακό κανάλι Prisma+.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.