Ο Μπόμπ ο Σφουγγαράκης στο… Street Fighter;!

Όχι, δεν μιλάμε για κάποια επίσημη εμφάνιση του αγαπημένου ήρωα των μικρών (και όχι μόνο) φίλων στην κλασσική σειρά fighting games. Μπορείτε να σταματήσετε να… αγχώνεστε! Πρόκειται απλά για πρωτότυπα σχέδια του DazTibbles, μέλους της κοινότητας σχεδιαστών, designers, σκιτσογράφων κ.λπ. DeviantART, που σκέφθηκε πως θα είχε πλάκα να συνδυάσει αυτούς τους δυο τόσο αντίθετους κόσμους. Και έτσι… Ορίστε ο Bob και η παρέα του σε ρόλους χαρακτήρων του Street Fighter!

Update

Ζητούμε συγνώμη για το “ρ”. Για την ακρίβεια, για την απουσία του από τον τίτλο μας, όπου το “Street Fighter” είχε γραφτεί ως “Steet Fighter”. Φαίνεται, δεν το προφέρει που δεν το προφέρει ο Ody, αποφάσισε και να σταματήσει, σιγά-σιγά, να το γράφει! Τον μαλώσαμε και δεν θα ξανασυμβεί… Ελπίζουμε… :-)

Source:

It’s hard to think of Spongebob Squarepants as tough. He usually comes out of his ridiculous adventures just fine, but that’s mostly dumb luck.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.