Ουρές-express στα Apple Stores

Και μιας και πιάσαμε τα της Apple, άξια αναφοράς είναι μια φήμη που “παίζει” σήμερα πως οι εργαζόμενοι στα Apple Stores “θα χτυπήσουν ολονυχτία” στα καταστήματα, όπως λέμε “υπερωρίες”, για να προετοιμάσουν γραμμές-express για τους πελάτες, ώστε να είναι ταχύτατη η εξυπηρέτηση τους την περίοδο των εορτών.

Η Apple δείχνει να προβλέπει για το επερχόμενο “ντου” που εκτιμά πως θα γίνει την εορταστική περίοδο στα καταστήματα της, ώστε να μην “μπουκώνουν” και να μπορεί να εξυπηρετήσει όποιον επιθυμεί να καταβάλει το μισθό του (ή μάλλον “τους μισθούς του”, στη σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα) στο βωμό των τεχνογκαντζετιών και των υπεργυαλιστερών υπολογιστών και λαπτοπίων.

Οι ουρές-express θα έχουν τα δημοφιλέστερα προϊόντα της εταιρείας “στη σειρά”, για να μπορεί κανείς να “αρπάξει” στα γρήγορα ένα ή περισσότερα από αυτά, ενώ θα συνοδεύονται από τους “experts” της εταιρείας που θα μπορούν να απαντούν ερωτήσεις και να παρέχουν υποστήριξη με ρυθμούς-αστραπή.

Ody's thoughts

Και εδώ ταιριάζει περισσότερο από ποτέ η διάσημη πια ατάκα “λεφτά υπάρχουν”… :-P

Source:

Apple retail employees are reportedly holding an overnight tonight which will be used to construct express lanes that will make shopping easier during the busy holiday period. The lanes provide customers with quick and easy access to popular products and accessories, and are staffed by several Apple Specialists.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.