Υπερλεπτομερής χάρτης του Skyrim “για να ξέρετε πού πηγαίνετε”

Έχετε… “φάει κόλλημα” με το Skyrim, όπως και κάτι εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι gamers ανά τον κόσμο; Τότε μάλλον θα εκτιμήσετε την παραπάνω εικονούλα, ειδικά στην αρχική εκδοχή της, αφού πρόκειται για έναν λεπτομερή χάρτη του κόσμου του Skyrim σε υπερυψηλή ανάλυση, ώστε ανά πάσα στιγμή να γνωρίζετε πού βρίσκεστε.

Ο χάρτης ίσως να μην περιλαμβάνει τα άπαντα του Province of Skyrim, έχει όμως “όλα τα σημαντικά” που σίγουρα χρειάζεται να γνωρίζει όποιος μπαίνει στον μαγευτικό αλλά και αφιλόξενο κόσμο του, ενώ διατίθεται και σε μορφή PDF χωρισμένου σε εννιά σελίδες, τις οποίες μπορεί κανείς να τυπώσει ώστε να τις κολλήσει “σαν puzzle” στον τοίχο του, δημιουργώντας έναν πραγματικά τεράστιο χάρτη. Ο,τι πρέπει ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως το Skyrim, ακολουθώντας τη “μόδα” των Mods που έχει καθιερωθεί για όλους τους τίτλους της σειράς Elder Scrolls, μάλλον θα μας συντροφεύει για πολλά-πολλά χρόνια ακόμη.

Source:

Welcome to GameBanshee’s annotated map of the province of Skyrim, the land mass countless adventurers will be exploring during The Elder Scrolls V.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.