Τι “ψήνει” η Square Enix;

Η Ιαπωνική Square Enix καταχώρησε, όπως παρατήρησε το Siliconera, δυο αιτήσεις trademark για δυο λογότυπα, που από μόνα τους δεν θυμίζουν κάτι συγκεκριμένο, κάποιο γνωστό franchise της, ούτε φαίνονται να έχουν άμεση σύνδεση με έναν υπάρχοντα τίτλο της. Επιπλέον, δεν υπάρχει το παραμικρό κείμενο που να προδίδει το “με τι έχουν να κάνουν”. Και έτσι έχει ήδη αρχίσει το… παιχνίδι των εικασιών στο Internet για το “τι θα δούμε από τη μεγάλη εταιρεία στο κοντινό μέλλον”.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως δεν μιλάμε απλά για “την εταιρεία των Final Fantasy”, αφού η Square Enix είναι ένα πραγματικό μεγαθήριο που έχει “βάλει το δαχτυλάκι” της σε ουκ ολίγους τίτλους – ακόμη και στο πρόσφατο Deus Ex. Για τι μιλάμε λοιπόν; Χμμμ… Τροφή για σκέψεις…

Source:

Siliconera spotted a pair of mysterious new trademark filings from Square Enix Japan, both for logos with no descriptive text. No, we have no idea what they’re for; presumably the publisher doesn’t want us to, or there’d be some words on it. Enjoy in full-sized, low-res glory through the break.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.