Τι κρύβει το κουτί του Skyrim: Collector’s Edition;


Έτσι για να σκάσουμε από τη ζήλια μας και να αφρίσουμε από το κακό μας, ο αχρείος συντάκτης του περιοδικού TIME μας πετάει στα μούτρα φωτογραφίες από τα καλούδια που περιέχει η συλλεκτική έκδοση του Skyrim. “In your face”” λοιπόν, έτσι για να μάθουμε, και ιδού τι αποκαλύπτει το τεράστιο κουτί της συσκευασίας, ειδικά για τους οπαδούς της openbox-ολαγνείας!


Εκτός από το DVD του παιχνιδιού, θα βρείτε ακόμη ένα video DVD με το “making of”, ένα βιβλίο 200 σελίδων με την ιστορία του φανταστικού κόσμου του Skyrim, ένα γλυπτό μοντέλο του μυθικού δράκου που πρωταγωνιστεί στην ιστορία και έναν χάρτη της χώρας Skyrim, στην οποία θα εξελιχθούν οι περιπέτειες του παίκτη.

Source:

The box itself is large and in-charge, around the size of the Gears of War 3 collector’s edition, with Skyrim’s lovely mountainscape painted on the wraparound sleeve.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.