Πρόταση γάμου στην “επίσημη συνάντηση” του… Minecraft;!

O Matt είναι φανατικός του Minecraft. Η κοπελιά του, το ίδιο. Έτσι, αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου στη… Minecon, την επίσημη “συνάντηση” όλων των φανατικών του τίτλου. “Έστησε” την όλη κατάσταση μαζί με τους δημιουργούς του Minecraft και τους διοργανωτές του event ώστε να καταφέρει να βρεθεί επί σκηνής μαζί με το έτερον ήμισυ του, όπου και απλά γονάτισε και… της “έσκασε” την πρόταση! Ιδού και η όλη φάση, όπως καταγράφτηκε από τις κάμερες που κάλυπταν την Minecon.

Κάποιοι θα το πουν ρομαντικό. Άλλοι επισημαίνουν πως συχνά-πυκνά σε τέτοιες φάσεις η κοπελιά “νιώθει πιεσμένη” από την παρουσία του πλήθους και μπορεί να πει ένα “ναι” μόνο και μόνο για να μη σε… ξεφτιλήσει μπροστά στα πλήθη, μόνο και μόνο για “να σου ρίξει χυλόπιτα” μετά. Δεν γνωρίζουμε πώς θα εξελιχθεί η ζωή των δυο νέων, μα για την ώρα φαίνεται πως η αποδοχή της πρότασης ήταν ειλικρινέστατη, κανονικότατη, δεν έχει… ακυρωθεί, και έτσι τα δυο “πιτσουνάκια” θα μπορούν, πια, να παίζουν μαζί Minecraft (και ό,τι άλλο επιθυμούν) από το κοινό σπιτικό τους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.