Πακετάκι DLC για το Batman: Αrkham City στις 20 Δεκεμβρίου

Ο,τι πρέπει για δωράκι πριν τις εορτές είναι το πακετάκι DLC που θα κυκλοφορήσει η Rocksteady για το εξαιρετικό Batman: Arkham City, αφού θα το δούμε σχεδόν μια εβδομάδα πριν το τέλος του έτους. Ή, μάλλον, θα “τα” δούμε, αφού δεν μιλάμε για ένα αυτόνομο DLC, αλλά για τρεις διαφορετικές προτάσεις.

Η πρώτη είναι το Batcave. Τώρα, τι θα έχει το Batcave ώστε να κάνει δελεαστική την αγορά του πέρα από το ότι… “θα υπάρχει”, δεν το γνωρίζουμε. Μαζί με αυτό θα δούμε τα Joker’s Carnival και The Iceberg Lounge, που είχαν συνοδεύσει τον τίτλο τσαμπέ-ολέ σε special εκδόσεις του (π.χ. με προπαραγγελίες). Και για να ταιριάζει με την… “ατμόσφαιρα του αγνώστου” γενικότερα, η Rocksteady δεν έχει ανακοινώσει και τιμές για αυτά – αν και ειδικά στην περίπτωση του Xbox 360 μάλλον θα παίζουν γύρω στα 400 points, αφού μιλάμε για “εξειδικευμένα” DLC και όχι για κάποια “πολυ-πακέτα” που να επεκτείνουν δραματικά τον τίτλο.

Source:

Rocksteady has revealed via Twitter a new batch of Batman: Arkham City DLC is due to arrive December 20 and will feature the Batcave.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.