Ο Michael Bay σκηνοθετεί Christina Hendricks στο… Need For Speed: The Run;!

Ω, πόσο μα πόσο πιο ιδανικός συνδυασμός μπορεί να δημιουργηθεί για να προκαλέσει απανωτά… ας πούμε “προβλήματα ύπνου” στους απανταχού αρσενικούς εφήβους ανά την υφήλιο; Η “μαγιά” είναι εξαρχής πετυχημένη: παίρνουμε τον τελευταίο τίτλο μιας δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών, γεμάτη με πανάκριβα, ταχύτατα αυτοκίνητα, φρενήρεις καταδιώξεις και περιστασιακές καταστροφές.

…”Χώνουμε” ολίγη από μια από τις ομορφότερες γυναίκες τις εποχής μας, τουλάχιστον, όπως την αναγνωρίζει τεράστιο ποσοστό του αρσενικού πληθυσμού (και ουκ ολίγα περιοδικά που ασχολούνται με ταινίες, κινηματογράφο, lifestyle).

…Και σε αυτά, προσθέτουμε τον απόλυτο σκηνοθέτη – ειδήμονα σε ό,τι αφορά τη δράση και… τις εκρήξεις! Αποτέλεσμα; Χμμμ…

Δυστυχώς, το “αποτέλεσμα” δεν το έχουμε δει ακόμη – θα το δούμε λίαν συντόμως. Μιλάμε για το νέο trailer του Need For Speed: The Run. Ναι, “ένα απλό trailer”, αλλά η όλη φάση μας δείχνει τι διαδικασίες και πόσος κόπος και σκέψη “κρύβεται” πίσω από αυτά τα ολιγόλεπτα βιντεάκια, που προσπαθούν μέσα σε ελάχιστο διάστημα να μας πείσουν για το ότι “αξίζει να προτιμήσουμε αυτό που προωθούν”. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και να μας “πορώσουν” με το προϊόν και, αν είναι πραγματικά καλά, να μας κάνουν να το περιμένουμε πώς και πώς. Το ίδιο το trailer, λοιπόν, θα αποκαλυφθεί στο πολύ-πολύ κοντινό μέλλον. Για την ώρα έχουμε μονάχα το παραπάνω teaser του, καθώς και το “behind the scenes” βιντεάκι που ακολουθεί.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.