Νέο patch βελτιώνει τη στόχευση στο Uncharted 3

Κατά τις μάχες στο Uncharted 3 νιώσατε κάτι “να σας χαλάει” σε σχέση με τους δυο προηγούμενους τίτλους της σειράς; Δεν είστε οι μόνοι: η Naughty Dog άλλαξε λιγάκι τον τρόπο στόχευσης στο παιχνίδι, κάνοντας πολλούς gamers να… την κράζουν για την αλλαγή. Τώρα, ένα νέο patch για το Uncharted 3 αναλαμβάνει να κάνει την στόχευση στον τελευταίο τίτλο της σειράς να μοιάζει περισσότερο με αυτόν των προγόνων του. Λογικά, αρκεί να είστε συνδεδεμένοι με το PS3 σας και “να κάνετε update τον τίτλο” και… όλα θα επανέλθουν στο κανονικό. Ή, έστω, “θα βελτιωθεί λιγάκι το σύστημα στόχευσης”.

Source:

As promised, you can now aim in Uncharted 3 a little more like you could in the first two games in the series. [Naughty Dog]

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.