Η Sony Santa Monica ετοιμάζει νέο project – νέο God of War;!

Σε αγγελία της η ομάδα του Santa Monica studio της Sony, η ίδια που μας έδωσε τη σειρά των God of War, ζητά άτομο που να αναλάβει ρόλο senior staff concept artist. Πράγμα που σημαίνει πως έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει τον κόσμο και τους χαρακτήρες του επόμενου project της – αφού η θέση που αναζητεί να καλύψει αφορά σε αυτή του “κουμανταδόρου” της ομάδας σχεδιαστών και “αρχισχεδιαστή” των σκίτσων και ζωγραφιών που αποτελούν τη βάση για την μετέπειτα σχεδίαση των γραφικών ενός παιχνιδιού.

Το δε Santa Monica studio φημίζεται για τη σειρά των God of War και η Sony πιθανότατα αναγνωρίζει -αλλά και επιζητά- αυτή την… “ειδίκευση” τους στο άκρως επιτυχημένο franchise της, οπότε μάλλον δεν μιλάμε για… “πειράματα” αλλά για ένα νέο τίτλο στην πολύ επιτυχημένη σειρά.

Ody's thoughts

Το θέμα είναι, θα το δούμε στο PS3, ή αποτελεί άλλη μια ένδειξη -ως τίτλος-σταθμός που προσδιόριζε τις μέχρι τώρα κονσόλες τις- για μια επικείμενη αποκάλυψη του PlayStation 4 συντομότερα από ό,τι περιμέναμε, “πακετάκι” με ένα νέο God of War για να μας κάνει να… “τσιμπήσουμε το τυράκι”;

Source:

Join the GOW team. The Santa Monica Studio is an open and creative environment, where we strive to make the best games in the industry. Join us as we embark on our next project,

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.