Η Polyphony Digital δουλεύει ήδη το Gran Turismo 6

Gran Turismo 5

Σε συνέντευξη του στο IGN, το “μεγάλο κεφάλι” της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi, ερωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα πώς επιλέγει το “τι θα μπει σε κάθε DLC που κυκλοφορεί για το Gran Turismo 5 και τι στο επόμενο πλήρες παιχνίδι”. Και από την απάντηση του στην ερώτηση ήρθε και η πρώτη επικύρωση για το ότι αναπτύσσεται ήδη το επόμενο μέλος της σειράς, το Gran Turismo 6.

Quote:

Φυσικά δουλεύουμε ήδη στο GT6 και νομίζω πως ο τρόπος με τον οποίο γίνεται ο διαχωρισμός είναι πως αν δεν γίνεται να προστεθεί κάτι (Σημ.: στον υπάρχοντα τίτλο) μέσω DLC, τότε αναγκαστικά “το φυλάμε” για το GT6. Ό,τι μπορούμε να παράσχουμε μέσω DLC θα το διαθέτουμε, και αυτό είναι που κάνει και τη διαφορά στην αγορά.

Ορίστε, λοιπόν: το GT6 βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη. Ας ελπίσουμε πως δεν θα χρειαστεί τόσο χρόνο όσο και το GT5 μέχρι να το πιάσουμε στα χεράκια μας1

Source:

Of course we’re working on GT6 already and I think what really will be the separating factor is something that we can’t update through a DLC is something that obviously has to be saved for GT6. Things that we can provide through DLC we will, so that’s really the market difference.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.