Έρχεται DX11 patch για το Batman: Arkham City


Έχετε πορωθεί με το Batman: Arkham City; Άψογα! Το παίζετε στο PC; Τέλεια! Μόλις ξοδέψατε 400 ευρώ για μια super dooper κάρτα DX11; Καλά να πάθετε! Τα communities γύρω από το καινούριο, και εξαιρετικό κατά τα άλλα, παιχνίδι της Warner/Rocksteady, έχουν πάρει φωτιά από πολλούς οργισμένους gamers που βλέπουν το game να σέρνεται όταν γυρίζουν σε DX11 mode. H εταιρεία μόλις έβγαλε ανακοίνωση ότι στο “προσεχές μέλλον” θα βγάλει διορθωτικό patch. Μάλιστα. Μπορεί δηλαδή να είναι την άλλη βδομάδα, μπορεί τον άλλο μήνα. Ρε, δεν κοιτάτε κύριοι developers να κάνετε σωστά τη δουλειά σας, γιατί μας κάνετε πολλά νερά στα PC games τώρα τελευταία, για να μην αναφέρω την απαράδεκτη κατάσταση με το Rage που και αυτό είχε τρομερά bugs στην πρώτη του PC version.

Source:

Batman: Arkham City’s lauded PC version is not quite advertised optimal experience right now, with DirectX11 support remaining quite broken.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.