Κινεζικό Kinect για $20;; Είναι δυνατόν;

Το ξέρουμε όλοι ότι οι Κινέζοι φτιάχνουν τα πάντα. Και μιμούνται τα πάντα. Έτσι λοιπόν πήγαμε να πάθουμε ένα μικρό σοκ όταν είδαμε το συγκεκριμένο gadget που είναι φτιαγμένο κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση του Microsoft Kinect και πωλείται μόνο για 20 ψωροδολλάρια από το γνωστό-άγνωστο DealΕxtreme.

Δυστυχώς δεν πρόκειται για αντίγραφο του Kinect sensor, αλλά για έναν wireless connector που αναλαμβάνει να συνδέσει ασύρματα χειριστήρια του Xbox 360 με το PC. Ακόμη κι έτσι είναι μια καλή αγορά, γιατί οι controllers του Xbox είναι ίσως η καλύτερη universal επιλογή για gaming στο PC και δεν σας αναγκάζει να αγοράσετε την ειδική έκδοση του controller για PC που συνοδεύεται από το “official” δέκτη σύνδεσης.

Source:

What’s this, a new, more angular version of Microsoft’s Kinect? Not quite. It’s just a wireless receiver for a PC that looks like a Kinect, down to the Microsoft-inspired packaging.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.