Η πρώτη εμφάνιση του Music Store της Google;

Αύριο η Google έχει ένα “γεγονός”. Μια “παρουσίαση” που από ό,τι έχει εκτιμηθεί μέχρι σήμερα σχετίζεται τόσο με το Android όσο και με τη μουσική – αφού το mail με το οποίο προσκάλεσε κόσμο στη σχετική παρουσίαση προέρχεται από έναν φανταστικό χαρακτήρα-μουσικό από την ταινία This Is Spinal Tap, ένα υποθετικό ντοκιμαντέρ (και στην πράξη μια εξαιρετική κωμωδία) για ένα (ανύπαρκτο) μουσικό συγκρότημα. Και επειδή ένα και ένα κάνουν δυο, όλοι υποθέτουμε πως η μεγάλη εταιρεία θα αποκαλύψει το νέο “κατάστημα αγοράς μουσικής” της, που θα “δένει” με την υπηρεσία Google Music και τα smartphones που “τρέχουν” Android.

Τώρα, μόλις μια μέρα πριν την επίσημη αποκάλυψη, ο Ricardo Romero του Technodroidve, ισχυρίζεται πως η εφαρμογή Music Store της Google εμφανίστηκε με κάποιον απροσδιόριστο τρόπο στο κινητό του, ένα HTC Inspire 4G, και για να το αποδείξει, ανέρτησε μια σειρά screenshots – τις οποίες “τσίμπησε” η Android Police, στη συνέχεια το Gizmodo και, κατά σειρά… εμείς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το σχετικό άρθρο στην αρχική πηγή που ακολουθεί. Μάλλον θα χρειασθείτε τη βοήθεια του Google Translate αν οι γνώσεις ξένων γλωσσών σας περιορίζονται στην Αγγλική.

Source:

| TecnoDroidVe]Esta noche haciendo trucos y con mucha suerte de principiante pude obtener acceso desde el Android Market de mi HTC Inspire 4G a Google Music,  el servicio de música en la nube y ahora tienda de música de Google.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.