“Από του χρόνου” η PlayStation 3D Display στην Ευρώπη

Θα αργήσουμε να δούμε εις τας Ευρώπας την νέα PlayStation 3D Display της Sony, την τηλεόραση/οθόνη που “πηγαίνει κουτί” με το PlayhStation 3 της εταιρείας. Η οθόνη έχει ήδη αρχίσει να πωλείται εις τας Αμερικάς, αλλά κάτι οι κακοί υπολογισμοί όσον αφορά στη ζήτηση, κάτι η επερχόμενη εορταστική περίοδος (όπου δίνεται προτεραιότητα στην Αμερική), και να που τελικά δεν θα αξιωθούμε να δούμε πριν το 2012 τη συγκεκριμένη οθόνη εδώ. Όποιος λοιπόν περίμενε πως θα την έβρισκε κάτω από το Χριστουγενιάτικο δέντρο, μάλλον θα απογοητευτεί.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, να αναφέρουμε πως πρόκειται για μια τηλεόραση 24” με δυνατότητα προβολής 3D που, επιπλέον, μπορεί “αντί να δείχνει δυο εικόνες ταυτόχρονα, μια σε κάθε μάτι” για να δημιουργεί την αίσθηση του 3D, μπορεί επίσης να δείχνει “επίπεδες” μεν (όπως λέμε “όχι 3D”), διαφορετικές δε εικόνες σε δυο διαφορετικά άτομα, επιτρέπωντας έτσι π.χ. ο ένας να παίζει Uncharted 3 και ο άλλος να βλέπει το… κεντρικό δελτίο ειδήσεων, την ίδια στιγμή. Και όχι, για τον ήχο δεν υπάρχει ακόμη (καταναλωτική) λύση – ο καθένας πρέπει να φορά διαφορετικό ζευγάρι ακουστικά.

Source:

Sony’s PlayStation 3D Display will miss its 2011 European launch target, with stock delays pushing the gaming-centric monitor’s release back into 2012.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.