3,4 δισεκατομμύρια φωτογραφίες στο Google+

3,4 δισεκατομμύρια φωτογραφίες έχουν «ανέβει» στο Google+ μέσα στις τελευταίες 100 ημέρες, όπως αποκάλυψε η ίδια η Google. Και μπορεί ο αριθμός να απέχει ακόμη αρκετά από τα… 100 δις φωτογραφιών που υπάρχουν στο ανταγωνιστικό Facebook, αλλά, αν μη τι άλλο, είναι μια «καλή αρχή» για το κατά πολύ νεότερο Google+, που παράλληλα αφήνει ελπίδες για την περαιτέρω εξάπλωση του.

Ody's thoughts

…διότι αν «μείνει» στα 3,4 δις… Cry them Charalambus, αφού δεν είναι ούτε το 1/10 του βασικού ανταγωνιστή του. Από την άλλη, βέβαια, μήπως η Google δεν θα έπρεπε να προσπαθεί να ακολουθεί και προσπαθεί να «σπάει τα ρεκόρ» όλων των ανταγωνιστών της, μα να εστιάζει σε διαφορετικά σημεία όπου εκείνοι υστερούν; Δεν ξέρω, π.χ., όσον αφορά στην online μουσική και video! Εξάλλου, με τα «hangouts» της… έπιασε το «κόλπο»! Γιατί όχι και με μουσικούλες και βιντεάκια, που ακόμη «χωλαίνουν» στο Facebook;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.