Το Ubuntu One στα Windows

Τα πάντα έχουν, τελικά, να κάνουν με “το Cloud” από ό,τι φαίνεται. Μέσα στην εβδομάδα η Apple θα “ανοίξει” το iCloud, μα ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα η “cloud” υπηρεσία της Canonical, Ubuntu One, έχει “ανοίξει τις πύλες της” στους… “παραθυράδες” της παρέας! Ναι, το Ubuntu One, που όπως προδίδει το όνομα του μέχρι πρόσφατα αποτελούσε πλεονέκτημα της διανομής Ubuntu (εντάξει, “και όλων των άλλων” από τη στιγμή που “θα το έστηνε” ο ίδιος ο χρήστης, αφού δεν τις συνοδεύει), είναι διαθέσιμο και για τον κόσμο των Windows!

Για να το χρησιμοποιείτε άνετα, απλά κατεβάστε τον client του από εδώ -θυμίζουμε, “μιλάμε για την εκδοχή για Windows”-και… Και μάλλον τα υπόλοιπα είναι περιττά! Καλωσορίσατε στην “open” εναλλακτική του δημοφιλούς Dropbox, η οποία αντί για 2GBs σας δίνει εξαρχής 5GBs για την online αποθήκευση των δεδομένων σας.

Source:

Ubuntu One, the cloud storage service available for Ubuntu versions 9.04 and higher, now has an official Windows client. Previously available as a beta, Ubuntu One for Windows gives XP, Vista, and 7 users a free 5GB of cloud storage space in which to keep their files.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.