Το PayPal έρχεται στα “πραγματικά” καταστήματα

Η PayPal «απλώνεται» στον… πραγματικό κόσμο, αφού όπως ανέφερε ο CEO της «μητρικής» eBay, John Donohoe, μέχρι το τέλος του έτους θα έχει τοποθετηθεί η «κατάλληλη τεχνολογία» σε καταστήματα ώστε να είναι δυνατή η αγορά προϊόντων μέσω του PayPal από αυτά. Αρχικά, η δοκιμή θα γίνει «με φίλους και οικογένεια», δηλαδή, με «φιλικές» στην eBay εταιρείες, και φυσικά, μόνο στην Αμερική.

Σημειώνεται πως ακόμη δεν είναι γνωστό το πώς θα είναι δυνατές οι αγορές – μέσω ειδικών καρτών, smartphones, NFC; – και έτσι απλά, για την ώρα, γνωρίζουμε μόνο πως «το PayPal μεταπηδά από το Internet στον πραγματικό κόσμο». Η όχι-και-τόσο μελλοντική μάχη για το… «ψηφιακό χρήμα» μόλις έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρουσα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.