Επίσημο site για το Skype από τη Microsoft

Πριν καλά-καλά χωνέψουμε πως το Skype είναι, τώρα πια, άλλη μια από “τις λύσεις της Microsoft”, αφού η μεγάλη εταιρεία το εξαγόρασε για $8,5 δις αυτή την εβδομάδα, να που είναι έτοιμο και το επίσημο υπο-site του, που εντάσσεται στην ευρύτερη “οικογένεια της Microsoft”. Ναι, το Skype είχε “δικό του site” και παλαιότερα (φυσικά), αλλά δεν ήταν… “της Microsoft”.

Η κίνηση της δημιουργίας ενός “site-μέλους της οικογένειας Microsoft” και όχι εστίασης στο ήδη υπάρχον ίσως δίνει και μια γεύση από το μέλλον της εφαρμογής, της αργής μα σταδιακής “ενσωμάτωσης” της σε λύσεις της εταιρείας και της μετατροπής της από “εφαρμογής” σε “υπηρεσία”.

Source:

Microsoft has launched their very own Skype site on Microsoft.com, but the download still links to the skype.com website.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.