Σεναριογράφος του Bloodrayne: ο Uwe Boll είναι ψυχοπαθής!

Όταν η ίδια η σεναριογράφος μιας ταινίας υποστηρίζει πως ο σκηνοθέτης της είναι… ψυχοπαθής, μάλλον μιλάμε για μια κλασσική διαφωνία ανάμεσα στους συντελεστές της. Και, εξάλλου, είναι γνωστό το πώς οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να τους “πειράζουν” το “έργο” τους οι σκηνοθέτες αλλά και, το αντίστροφο, πώς αρκετοί σκηνοθέτες θεωρούν πως η… “εμμονή” των σεναριογράφων “να ακολουθήσουν πιστά το σενάριο” καταλήγει να… περιορίζει τις όποιες “δημιουργικές ανησυχίες” τους. Εκτός από όταν στην εξίσωση μπλέκεται ο Uwe Boll, γνωστός ως “ο άνθρωπος που δεν έχει σκηνοθετήσει ούτε ΜΙΑ ταινία της προκοπής”, αλλά μάλλον διάσημος ως “αυτός που επιμένει να μεταφέρει παιχνίδια σε κινηματογραφικές παραγωγές που καταλήγουν να μην έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια, σοδομίζοντας τα όποια όνειρα των οπαδών τους”. Τότε, τα όποια σχόλια του σεναριογράφου προς τον σκηνοθέτη αρχίζουν να φαίνονται σαν… Σαν να έχουν μια βάση, βρε παιδί μου!

Ορίστε, λοιπόν, η άποψη της σεναριογράφου του Bloodrayne για την ίδια την ταινία, και μια άκρως ενδιαφέρουσα -αν και σύντομη- οπτική ενός “insider” για το πώς αυτή (και, πιθανότατα, κάθε ταινία του Uwe Boll) κατέληξε… “έτσι”… Ξέρετε..!

Εγκυκλοπαιδικά, το βιντεάκι είναι απόσπασμα από την λένε-πως-είναι-εξαιρετική ταινία Tales From The Script, που εστιάζει την προσοχή της στους “αφανείς ήρωες” του Hollywood, τους σεναριογράφους που ουσιαστικά μας δίνουν τις “ιστορίες” που καταλήγουμε να βλέπουμε επί της οθόνης.

Και για όσους δεν γνωρίζουν για ποιό… χάλι μιλάμε, ορίστε:

Ody's thoughts

…και ναι, νεαρέ Μπάμπη, η προταγωνίστρια είναι η Kristanna Locken, που έψαχνε τρόπο να καταστρέψει την κινηματογραφική της καριέρα, που τότε είχε μόλις ξεκινήσει δυναμικά, μετά τη συμμετοχή της στο Terminator 3.

Πραγματικά, θέλει προσπάθεια να έχεις 25 εκατομμύρια δολάρια και μια έτοιμη ταινία, αφού το παιχνίδι και καλό σενάριο είχε, και καλή “σκηνοθεσία”, και να το καταστρέφεις με αυτό τον τρόπο. Για όσους δεν θυμούνται το παιχνίδι, μιλάμε για αυτό:

Source:

German filmmaker and all around special guy Uwe Boll has a bit of a bad rep with gamers. Mostly due to his parade of terrible movies based on video games.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.