Ο Wiseau ευχαρίστως θα σκηνοθετούσε ταινία βασισμένη σε παιχνίδι

Ο Tommy Wiseau είναι μια από τις… Ας πούμε μια από τις πιο «cult» σύγχρονες «μορφές» του κινηματογράφου. Παρά το ότι έγινε διάσημος ως ο σκηνοθέτης (…και πρωταγωνιστής, και παραγωγός, και…) του εξίσου cult classic «The Room», μιας κατά βάση κοινωνικής ταινίας με τόσο απαράδεκτο σενάριο και ακόμη χειρότερη ηθοποιία ώστε να θεωρείται μια από τις… καλύτερες σύγχρονες κωμωδίες (!), ο Wiseau δείχνει να αντιμετωπίζει σοβαρότατα το χώρο του κινηματογράφου. Και όπως δήλωσε στο D’toid, ευχαρίστως θα σκηνοθετούσε μια ταινία βασισμένη σε ένα παιχνίδι.

Quote:

Σίγουρα, και αυτή είναι η όλη φάση, πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος. (…) Η ψυχαγωγία αλλάζει, συνεχώς. Όπως ξέρετε παίδες… από τα 35mm στο HD, και από εκεί στο Super-HD, όπως αποκαλώ τη σύγχρονη τεχνολογία. Ναι, φυσικά και μπορείς να φτιάξεις μια ταινία βασισμένη σε ένα παιχνίδι, βασισμένη στο animation του, εννοώ, μπορείς να φτάσεις στο άπειρο. (…) Πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος. Απόλυτα, η απάντηση είναι ναι, σίγουρα.

Ody's thoughts

Έτσι, έτσι… Χωρίς Wiseau, πώς θα αναγνωριστεί το gaming ως “κουλτούρα”;

Με την ευκαιρία, για να αποκτήσετε μια σφαιρικότερη εικόνα της υπόθεσης, ορίστε το trailer της ταινίας που, να τονίσουμε, αρχικά δεν παρουσιαζόταν ως κωμωδία.

Και για να έχετε μια ακόμη εκτενέστερη εικόνα:

Source:

Speaking with D’toid in its latest podcast, Wiseau said there are plenty of technical and artistic properties to games which could transfer well onto the silver screen.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.