Ο William Shatner “ερμηνεύει” το Bohemian Rhapsody των Queen

Σας φαντάζομαι να… κλαίτε από τα γέλια, ή να έχετε ένα ύφος απορίας κατά τη θέαση του παρακάτω. Ξέρω από τώρα πως ο Phoat μας απλά δεν θα πιστεύει τα μάτια του – και μπορεί και να το βάλει “στο repeat” να παίζει όλη μέρα! Διότι, ναι, το παρακάτω βιντεάκι είναι ό,τι πιο… “κούκου” και “WTF?!” αξιωθήκαμε να δούμε την τελευταία εβδομάδα.

Εν συντομία, ένας virtual William Shatner (γνωστός και ως “ο Kirk του Star Trek”), εμφανιζόμενος ως… Θεία Παρουσία στον νυχτερινό ουρανό, “ερμηνεύει” με το δικό του τρόπο ένα από τα κλασσικότερα, πλέον αγαπημένα αλλά και εγγυημένα… “WTF” κομμάτια της μουσικής ιστορίας: το Bohemian Rhapsody των Queen (για του οποίου “το πραγματικό νόημα” κανείς, ακόμη, δεν γνωρίζει το παραμικρό – πέρα από τον ίδιο το δημιουργό του, τον εκπληκτικό Freddy Mercury, που από ό,τι φαίνεται “πήρε μαζί του” το “μυστικό” όταν μας άφησε).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.