Οι Stone Roses “ξεπουλάνε” και στο… eBay!;

Το γνωστό -και στο παρελθόν… ακόμη γνωστότερο- συγκρότημα Stone Roses αποφάσισε να κάνει μια προσωρινή επανένωση και να χαρίσει στους οπαδούς του μια σειρά συναυλιών. Όλα καλά και συνηθισμένα ως εδώ, σωστά; Όπως, όμως, γίνεται συνήθως στις συναυλίες με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων για πολυπόθητα “γεγονότα” – από άλλες συναυλίες μέχρι τους τυπικούς αγώνες ποδοσφαίρου, πάντα υπάρχει και μια “μαύρη αγορά”, που επεκτείνεται όσο μειώνεται ο “επίσημος” αριθμός εισιτηρίων. Και στην περιπτωση των συναυλιών για τη συγκεκριμένη επανένωση, έχει ήδη γίνει… ο τρελός χαμός στο eBay!

Τυπικά εισιτήρια για τις συναυλίες των Stone Roses, που θα γίνουν το επόμενο έτος στο Manchester της Αγγλίας, είχαν ένα κόστος γύρω στις £55. Δεν τα… προλάβατε, αφού μόνο μέσα σε μια ώρα το πρωί της 21 Οκτωβρίου είχαν ήδη πουληθεί περισσότερα από… 220.000 εισιτήρια; Συγχαρητήρια! Θα τα βρείτε στο eBay με κόστος που φτάνει το… £1.000.000!!! Ναι, “ένα εκατομμύριο” ήταν αυτό!

Ody's thoughts

Ορίστε πώς μπορεί κανείς “να βγει από την κρίση”! Αρχίστε να ποντάρετε σε… συναυλίες, αγαπητοί και αγαπητές (και αγαπητά)! “Εκεί είναι το χρήμα”! Και είναι και εύκολο, αφού το κάνεις απλά και “ψηφιακά” από την καρεκλίτσα στο PC σου. Ψηφιακή αγορά (σε όποιον online dealer εισιτηρίων προτιμάς), ψηφιακή πώληση (στο eBay). Να τα έσοδα!

Source:

Got a cool million pounds lying around? Then you could have the chance to see the recently reunited Brit-pop legends Stone Roses in concert. Yep, Roses tickets are going for over £1 million on eBay, NME reports, but this particular posting might be an attempt to actually drive prices back down.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.