Μήνυση κατά συντελεστών ταινίας “επειδή δεν έμοιαζε αρκετά στο Fast and the Furious”!

Συνέβη, που αλλού, στην Αμερική, και ακούγεται απόλυτα τρελό – αλλά είναι μια από τις λίγες φορές που ο… “τρελός” της υπόθεσης μάλλον έχει απόλυτο δίκιο! Και ας “τον δουλεύουν” ήδη πάρα πολλά sites και blogs!

“Ο τρελός”, στη συγκεκριμένη περίπτωση, ή μάλλον “η τρελή”, αφού περί γυναίκας πρόκειται, είναι η Sarah Deming, που πήγε στον κινηματογράφο να δει την ταινία Drive του Nicolas Winding Refn. Όταν η ταινία τελείωσε, η κ. Deming έσπευσε να κάνει μήνυση στους δημιουργούς της, “διότι δεν έμοιαζε αρκετά στο Fast and the Furious”! Μισό λεπτάκι, όμως, γιατί αυτό από μόνο του όντως θα ήταν… τρελό!

Όπως αναφέρει η κοπελιά στη μήνυση, ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά των δημιουργών της δεν έχει να κάνει με το ότι είναι φανατική της σειράς ταινιών με τον Vin Diesel, α, όχι, και όμως: είναι πως το trailer της ταινίας την έκανε να πιστέψει πως θα έμοιαζε με αυτές! Και όχι, πείτε μας, έχει άδικο σε αυτό; Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε δει ένα trailer που έχουν κόψει-ράψει οι συντελεστές μιας ταινίας ώστε “να μοιάζει κάπως”, και τελικά καταλήξατε να βλέπετε κάτι τελείως διαφορετικό;

Έτσι και η κ. Deming περίμενε πως “θα έβλεπε μια ταινία με γρήγορα αυτοκίνητα και επικίνδυνες καταδιώξεις”, και κατέληξε να βλέπει μια ταινία που ήταν κατά βάση ένα… κοινωνικό δράμα, όπου περιστασιακά οι χαρακτήρες οδηγούσαν και κανένα αυτοκίνητο, έτσι, “για να δικαιολογείται ο τίτλος”. Ή, τουλάχιστον, έτσι το αντιμετώπισε η ίδια!

Ody's thoughts

Μπορεί ήδη να την κατακρίνουν και να τη “θάβουν” πολλοί, αλλά εγώ προσωπικά “της βγάζω το καπέλο”! Καιρός ήταν κάποιος να κάνει κάτι για τα… “απατηλά trailer”, όσο… γελοίο και αν ακούγεται αυτό, αφού “άλλο σου παρουσιάζουν και άλλο σου πουλάνε”.

Source:

In terrifying first for our nation, a Keego Harbor, Michigan woman is suing a film distributor because the movie she watched was not enough like Fast and Furious.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.