Η μαγεία του slow motion

Γνωρίστε τη βιντεοκάμερα Phantom Flex HD, ένα πραγματικό εικονοληπτικό θηρίο για επαγγελματίες. Είναι σε θέση να τραβά βίντεο HD με ρυθμό 2.500 καρέ το δευτερόλεπτο, καταγράφοντας 8 ολόκληρα GB δεδομένων ανά sec! Στο εσωτερικό της βρίσκεται ένας ολόκληρος υπολογιστής και ένα αποθηκευτικό μέσο SSD χωρητικότητας 512GB, το οποίο όμως, ανά περίπτωση, χρησιμεύει περισσότερο σαν ενδιάμεσο buffer, αφού η κάμερα επικοινωνεί με ένα workstation μέσω Ethernet, το οποίο βρίσκεται κοντά στο πλατό του γυρίσματος.

Όλα όμως αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι μάλλον ανούσια, αν δεν μπορείτε να δείτε και μόνοι σας μερικά από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της κάμερας. Όπως θα δείτε, ακόμη και τα πιο απλά πράγατα γίνονται εντυπωσιακά σε super slow motion!

Πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα δίνει και η επαγγελματική σειρά καμερών HDiablo της εταιρείας IDT. Το μοντέλο Y5, που είναι το κορυφαίο της σειράς, μπορεί και βιντεοσκοπεί σε Full HD και ρυθμό 1.470 καρέ ανά sec.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.