Δυο εξαιρετικές ερασιτεχνικές ταινίες στον κόσμο του Star Wars

Όχι, μια δεν θα ήταν αρκετή για να… ξεκινήσει καλά η μέρα σας – και έτσι, έχουμε δυο ερασιτεχνικές ταινίες που εξελίσσονται στο σύμπαν του Star Wars, αμφότερες πάρα μα πάρα πολύ καλές, ενώ έχουν και… σεβαστή διάρκεια! “Πόσο”; Ας πούμε πως… “Καλές 11” θα κάνετε οτιδήποτε άλλο, μέχρι να τις δείτε ολόκληρες! Έτσι, για να καλύψουμε το… σύνδρομο στέρησης μέχρι ο κ. Lucas να αποφασίσει να μας δώσει άλλη μια (νέα) τριλογία.

A Light in the Darkness

Φτωχοί κάτοικοι φτωχότερου πλανήτη προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή των Επαναστατών σε μια ελπίδα να μπορέσουν να απωθήσουν την κακή, κακή Αυτοκρατορία. Ο Luke θα ήταν περήφανος!

Part 1:

Part 2:

Part 3:

Star Wars: Dark Resurrection

Ο Master Sorran… Συγνώμη, πάμε από την αρχή, αφού μιλάμε για… Ιταλικό ταινιάκι! Ο Maestro Sorran, λοιπόν, αναζητά το ισχυρότερο πλοίο που εμφανίστηκε ποτέ στο σύμπαν, το Resurrection, όπου κρύβεται ένα θανάσιμο μυστικό για τη σκοτεινή πλευρά της δύναμης. Άξια προσοχής η σκηνή-φόρος τιμής στον… “αναπνευστήρα” του Darth Vader! Δυστυχώς, “χάνει” στις μάχες σώμα-με-σώμα και στις “χορογραφίες” τους. “Κερδίζει” σε… όλα τα άλλα! Μα, όλα!

Ody's thoughts

Να ξεκαθαρίσω πως αυτό που έκανα είναι… αυτοκτονικό, και θα έπρεπε να το αναγνωρίσετε ως… χάρη! Τι εννοώ; Ο Phoat μας είναι υπερφανατικός του Star Wars – ίσως να έχει ακόμη και προφυλακτικό με στάμπα “Han Solo” και υπογραφή από τον George Lucas. Και, αυτή τη στιγμή, υποτίθεται πως κάνει διορθώσεις στο site και βελτιώνει κάποια υπάρχοντα χαρακτηριστικά. Υποτίθεται. Διότι, κατά τα άλλα, ΚΑΙ αυτός θα ξεκινήσει “καλές 11” μετά από αυτά τα δυο ταινιάκια! Φώωωωτηηηη!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.